Champagne boom

Informatie Champagne boom

De champagne boom van BullsEvents is een speciale toevoeging op uw feest, om de gasten op een bijzondere en sierlijke manier te ontvangen. De champagneboom bestaat uit een elegante houten boom waarin 50 champagneglazen gehangen kunnen worden.

Met deze speciale boom zorgt u voor een echte eyecatcher waar uw gasten zeker van onder de indruk zullen zijn. De boom straalt een feestelijke en chique sfeer uit en is een uitnodigende manier voor uw gasten om een glaasje bubbels te nuttigen.

Wij verhuren de champagneboom inclusief glazen. Desgewenst kunt u meer dan 50 glazen bestellen, en bent u vrij om zelf de inhoud van de glazen te bepalen. Zo kunt u ervoor kiezen om de glazen te laten vullen met Champagne, Prosecco, Kir Royal, Classic champagne cocktail, Mimosa, French 75, Bellini of zelfs een heerlijk toetje is mogelijk. Hierin kunt u zich altijd laten adviseren.

Champagne boom huren

Om het geheel er helemaal elegant uit te laten zien kunnen wij u ook voorzien van een hostess, zij/hij zal alles voor u verzorgen zodat u ongestoord van uw feest kan genieten. Wilt u de champagne boom huren? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk overige specials van BullsEvents

Cocktail drive-inn

Cocktail Drive Inn BullsEvents

Party Music / DJ

Party arrangement | BullsEvents

BBQ arrangement