Over ons: BullsEvents

Over ons: BullsEvents is een bedrijf dat is ontstaan uit een grote liefde voor horeca, entertainment en organiseren. De eigenaren Roy en Joyce zijn niet alleen zakelijk, maar ook privé een goed team, zij hebben aan een half woord genoeg.

Roy heeft jarenlange ervaring in de horeca en het organiseren van kleine en grote evenementen. Ook als militair heeft hij zijn strepen al verdiend. Hij weet wat hard werken is, heeft veel discipline en is flexibel. Een man die zijn tanden ergens in kan zetten.

Joyce is het creatieve brein. Denk hierbij aan de uitwerking en de uitvoering van entertainment, decoratie of andere belangrijke invullingen van uw evenement. Ze ademt muziek en draagt graag bij aan een special tijdens een evenement. Ze heeft door haar jarenlange ervaring als uitvoerend artiest een groot netwerk opgebouwd, daardoor kan BullsEvents putten uit een zeer grote uiteenloop van entertainment. Voor haar kan het niet gek genoeg, zij zal het tot in de puntjes organiseren en uitwerken.


Bulls Events logo

The White Bull staat voor elegantie en chique. U zult hem vinden bij onze actieve inzet tijdens evenementen.

The Golden Bull maakt ons bijzonder en staat voor al onze specials van o.a. zangers tot aan de Champagneboom.

BullsEvents verhuur zwart logo

The Black Bull is onze krachtpatser. Tijdens de opbouw en het afbreken zal de Black Bull zijn spieren goed gebruiken. Ook valt de verhuur onder onze Black Bull.