Wat is er mogelijk bij Bullsevents?

Overige specials

Cocktailbar op locatie

Een cocktailbar op locatie is een uniek concept waarbij je vanuit je auto kunt genieten van de heerlijkste cocktails. 

Party Music / DJ

Party music en DJ's gaan hand in hand als het gaat om het creëren van een fantastische sfeer tijdens een feest of evenement. Een goede DJ kan met zijn muziekkeuze en mixing skills het publiek meenemen op een muzikale reis die zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

BBQ arrangement

Een BBQ arrangement is de perfecte manier om te genieten van heerlijk eten en gezelligheid met vrienden, familie of collega's. Bij een BBQ arrangement wordt alles voor je geregeld: van de lekkerste stukken vlees en vis tot de bijgerechten en drankjes.

Cocktail drive-inn
Een cocktail drive-inn is een uniek concept waarbij je vanuit je auto kunt genieten van de heerlijkste cocktails. Het idee is simpel: je rijdt je auto de drive-inn binnen, bestelt je favoriete drankje en geniet vervolgens vanuit je auto van de gezellige sfeer en heerlijke cocktails.
Meer lezen
Party Music / DJ
Party music en DJ's gaan hand in hand als het gaat om het creëren van een fantastische sfeer tijdens een feest of evenement. Een goede DJ kan met zijn muziekkeuze en mixing skills het publiek meenemen op een muzikale reis die zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
\Meer lezen
BBQ Arrangement
Een BBQ arrangement is de perfecte manier om te genieten van heerlijk eten en gezelligheid met vrienden, familie of collega's. Bij een BBQ arrangement wordt alles voor je geregeld: van de lekkerste stukken vlees en vis tot de bijgerechten en drankjes.
Meer lezen
Vorige slide
Volgende slide

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Samaina Van Langen
Samaina Van Langen
2024-05-27
Op 8 mei vierden wij ons huwelijk. Wij wilde graag iemand die voor ons de aankleding en het eten en drinken kon verzorgen. Op Facebook kwam ik aldoor terecht op bullsevents. Het bleef me trekken. Maar ik kende ze niet en dat vond ik toch ook wel spannend, het is niet dat je een klein bedrag uitgeeft. Ik besloot ze te mailen en gauw hadden we contact met elkaar. Het voelde gelijk goed! We hebben een suikerspin machine, stormbaan, eten en drinken en cocktails met een cocktailboom afgenomen. Ook de versiering hebben we overgelaten aan bullsevents. Door het goede vertrouwen in bullsevents hebben we het volledig uit handen gegeven en los kunnen laten. Ik zou ze zeer zeker aanbevelen en kreeg veel positieve reacties. Toen mijn moeder 4 weken voor ons feest ernstig ziek werd, bleven ze nauw betrokken en hebben we tot het laatste moment contact gehad om te laten weten dat het feest door kon gaan. Dit was nog even de vraag namelijk. De versiering was super geregeld inclusief de taart tafel. Ze maken heerlijke cocktails en het eten was ook helemaal super geregeld en veel! Misschien hadden we achteraf nog willen tafelen met de kaarsjes etc die we hadden afgesproken met bullsvenets. Maar doordat alles heel relaxt en zonnig was sprong bullsevents hier op in en hebben we het uiteindelijk los gelaten. Fijn als dat dan loopt zoals het loopt en je de planning volledig los laat. De suikerspin machine was echt een aanrader voor de kids! O ja en nog een toetjes buffet. Bedankt bullsevents
Frouke Rutteman
Frouke Rutteman
2024-05-19
Bruiloft? Bulls Events! Tussen onze verloving en trouwdatum zaten maar vier weken, door (leuke!) omstandigheden. Dat vereiste snel schakelen en beslissen. Online kwam ik Bulls Events tegen, omdat we op zoek waren naar een partij die voor ons het diner en feest konden regelen. Vanaf het eerste telefoontje was het contact direct heel prettig. Joyce begreep onze wensen, deed goede suggesties en kon samen met Roy en de rest van het team praktisch alles voor ons uit handen nemen. Van de broodjes en mocktails bij het trapmoment tot de aankleding, een heerlijke BBQ en een knallend feest. De hele dag zijn wij ontzorgd geweest, waardoor wij volledig hebben kunnen genieten van onze bijzondere dag. Joyce en Roy zijn een gouden koppel en kunnen goed tussen de regels doorlezen wat de klant nodig heeft. Aan een enkel woord hebben zij genoeg. Ik kan mijn dank niet genoeg uitspreken over hoe goed zij dit hebben georganiseerd voor ons. We hadden ons deze dag niet beter en mooier kunnen wensen, mede dankzij deze toppers!
P D
P D
2024-03-24
We hebben een geweldige avond gehad met BullsEvent!! De cocktails smaakte helemaal top, daarnaast is Roy ook een gezellig gozer wat het cocktail feest compleet maakt. Dikke aanrader!!!
Carine Baar
Carine Baar
2023-06-19
Roy en zijn team (Charlotte & Florian) hebben bij ons voor mijn 50e verjaardag alles tot de puntjes verzorgd ..... wat een belevenis !!! Ik heb mijzelf getrakteerd op 2 uur lang cocktail bar en iedereen vond het fenomenaal ! Bovendien weten ze precies wanner de gasten "droog" staan en vullen alle glazen bij. Dat voelen ze gewoon aan. Absoluut voor herhaling vatbaar ! Ik ga een gelegenheid zoeken om ze zsm opnieuw uit te nodigen. Wat een cadeau aan mijzelf !
Dixxie van den Aakster
Dixxie van den Aakster
2023-05-27
Goede communicatie en service. Bulls Events denkt met je mee, stellen zich flexibel op en nemen alle zorg rondom de catering uit handen door zelfstandig te werk te gaan tijdens het event. Zeer aan te raden.
C S
C S
2023-05-20
Voor onze trouwerij bij bulls events een cocktailbar en spring kussen geregeld. Super service, super prijs en echt gewoon super goed geregeld! 0 zorgen en alles was precies zoals besproken!! Het is dat ik geen 6 sterren kan geven!
Gerben de Roode
Gerben de Roode
2023-01-18
Roy en Joyce van Bulls Events zijn super enthousiast en denken goed mee. Resultaat dat ons event een onvergetelijk moment is geworden voor ons en al onze dierbaren. Ze zijn de 5 sterren meer dan waard. Heel erg bedankt en succes komend seizoen!
Inge van Veluw
Inge van Veluw
2022-12-07
Ze hebben onze dochters een onvergetelijk Sinterklaasfeest bezorgd!! Er werd goed ingespeeld op de emoties van de kinderen. Ze vonden het erg spannend, de pieten pakten dit erg goed op!
Jeffrey Lubberink
Jeffrey Lubberink
2022-12-03
Met het 5 december evenement Bullsevents ingehuurd en we (maar vooral de kinderen) hebben een ervaring en herinnering gekregen die we nooit zullen vergeten! De personen die op visite kwamen (3 man + iemand die mee was maar geen rol had voor het evenement (Roy)) speelde allemaal stuk voor stuk hun rol helemaal perfect en vol overtuiging. Ik raad ze aan iedereen aan voor thuisbezoek en locaties grootschaliger dan uw eigen huis (op het werk, verzorgingstehuizen etc.)
marjolein van drie
marjolein van drie
2022-12-02
Stop maar met zoeken, hier moet je zijn! Roy heeft met zijn cocktail drive inn mijn verjaardag ‘As sweet as pink’ tot een top feest gemaakt! Mijn kers op de taart🥳 Zoveel complimenten gekregen en de lekkerste cocktails geschonken. Een echte aanrader en alles vers gemaakt, A-merk en in mooie glazen. Volgende keer weer…😊 Groetjes Marjolein Verheul

Interesse?

Neem contact met ons op